- انتشار : 1403/08/14
- نویسنده : سارا رمضانی
- 76
بهترین روش دمآوری قهوه اتیوپی
برای دم کردن قهوه اتیوپی، بهتر است از روشهایی استفاده کنید که طعمهای پیچیده و خاص آنها را حفظ کند. البته که عوامل دیگری مثل درجه برشتهکاری را نیز در انتخاب روش دمآوری باید در نظر بگیرید. مثلا قهوههای منطقه سیدامای اتیوپی، گزینه خوبی برای دستگاههای اسپرسوساز هستند. با این تفاسیر، معمولا پیشنهاد میشود برای دمآوری قهوه اتیوپی، از روشهای پور اور، فرنچ پرس و کلد برو استفاده کنید:
روش پور اور: ممکن است فیلترهای کاغذی که در این روش به کار میروند، از شدت نتهای طعمی جذاب که دلیل اصلی محبوبیت قهوه اتیوپی هستند، بکاهند. با این حال، عصارهگیری آهسته قهوه در این روش باعث میشود تا عطر و طعم دانه قهوه به خوبی آزاد شود و اسیدیته بالا و شیرینی آن بیشتر به چشم بیاید.
روش فرنچ پرس: در این روش دیگر خبری از فیلتر کاغذی نیست که نوعی برتری نسبت به روش قبل به حساب میآید. در این روش میتوانید یک فنجان قهوه با بادی سنگین و غنی داشته باشید.
روش کلد برو: اگر علاقهای به اسیدیته قهوه اتیوپی ندارید، این روش انتخابی مناسب برای شماست. عصارهگیری قهوه در روش کلد برو در مدت زمانی طولانی انجام میگیرد و در نهایت شیرینی طبیعی قهوه و نتهای طعمی جذاب آن استخراج میشود.
کشور اتیوپی، نامی آشنا در ذهن همه دوستداران قهوه است که نهتنها به خاطر تاریخچه این نوشیدنی، بلکه بابت مرغوبیت قهوههایش نیز شهرت دارد. قهوههای اتیوپی به هر کسی که دوست دارد تجربهای متفاوت و البته با کیفیت از نوشیدن قهوه داشته باشد پیشنهاد میشود. با انتخاب درست روش دمآوری قهوه، میتوانید نهایت لذت را از طعمهای منحصربهفرد قهوه اتیوپی ببرید. به این منظور، کافی است میان انواع خاستگاههای قهوه در این کشور، منطقهای که قهوه با خصوصیات مورد نظر شما را تولید میکند پیدا کنید.
۱. قهوه برای اولین بار در کدام کشور کشف شد؟
پاسخ دقیقی برای این سؤال در دسترس نیست، اما گفته میشود اتیوپی یا یمن اولین زادگاههای قهوه هستند.
۲. طعم قهوه اتیوپی چگونه است؟
خصوصیات قهوه اتیوپی بسته به محل کشت و روش فرآوری آن ممکن است رنج گستردهای از نتهای گلی و میوهای را در بر بگیرد.
۳. چرا قهوه اتیوپی گران است؟
مرغوبیت و هزینه بالای تولید قهوه اتیوپی، از دلایل گران بودن این قهوه است.
از جمله معروف ترین کشورهای تولید کننده قهوه روبوستا در جهان می توان به کشورهای ویتنام، برزیل، اندونزی، هندوستان، اوگاندا، تانزانیا، لائوس، ساحل عاج و مالزی اشاره کرد.
در این مقاله به بررسی کشور های تولید کننده قهوه عربیکا نظیر : برزیل، کلمبیا، اتیوپی، گواتمالا، ویتنام، مکزیک، هندوراس پرداخته ایم.
موجهای اول تا سوم قهوه بیانگر دورههای مختلف تولید قهوه به صورت صنعتی است. تا کنون سه دوره اصلی در این صنعت وجود داشته است.